Уряд на початку травня очікує пік захворюваності на COVID-19

Источник: kievpost.com.ua
Уряд на початку травня очікує пік захворюваності на COVID-19

Уряд очікує, що пік захворюваності на коронавірус в Україні настане на початку травня, повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час наради із президентом Володимиром Зеленським. За його словами, після проходження піку, у країні почнуть запроваджувати антикризові заходи щодо підтримки економіки.

Окрім того, під час наради сторони обговорили виплати лікарям та медперсоналу, який задіяний до боротьби із поширенням коронавірусу. Додаткові виплати відбудуться наприкінці квітня, коли медики отримають основні зарплати, йдеться у повідомленні пресслужба Офісу президента.

В уряді також пояснили причини затримки одержання даних щодо кількості заражених коронавірусом із семи областей.

"В одному з регіонів відбулася технічна помилка, десь перезавантажували обладнання, але в цілому на Великдень багато українців з підозрілими симптомами вирішили не звертатися до лікарів. В уряді повідомили, що всі дані обов'язково будуть включені до загальної статистики", - зазначили в Офісі президента.

Окремо Зеленський подякував Нацгвардії за допомогу з розвантаженням літаків, які привозять засоби захисту.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть