Модний захист: ТОП аксесуарів для техніки Apple

Источник: kievpost.com.ua

Користування сучасною мобільною технікою Епл складно уявити без супутніх аксесуарів. Найбільш популярними на ринку є захисні доповнення: чохли на корпуси, скло і плівки на екран. Воно й не дивно: наші телефони, смарт-годинники, навушники, планшети, ноутбуки та інші девайси щодня перебувають в активній експлуатації, тому потребують багаторівневого захисту.

Які чохли для гаджетів apple наразі в моді та як обрати захист для дисплею – розберемося далі.

На корпус

Яким міцним не був би ваш девайс, фахівці не рекомендують нехтувати додатковою протекцією. Адже через інтенсивність користування від пошкоджень не застрахований жоден мобільний пристрій.

Хороший чохол може забезпечити комплексний захист. При падіннях він зменшить силу зіткнення, чим вбереже корпус телефона чи іншого гаджета від появи тріщин та виходу з ладу внутрішніх деталей. При щоденному носінні кейс знизить до мінімуму інтенсивність забруднень – пилом, жиром, вологою тощо. Також, надягаючи на корпус чохол, ви захищаєте пристрій від подряпин.

Найкращі кейси для телефонів Епл

Перед тим, як розглянути, які чохли справді варті уваги фанатів “яблука”, треба зауважити, що всі аксесуари цієї категорії можна поділити на два види:

  • Накладки. Їх також називають панелями. Це доволі просте та ергономічне рішення для захисту айфона. Накладка тримається на бокових гранях та задній частині девайса, таким чином захищаючи весь корпус. У багатьох моделях виступаючі краї знижують ризик пошкодження екрана та камер гаджета.
  • Книги. Такі вироби фактично складаються з тої ж накладки та приєднаної до неї кришки, що закривається на дисплеї. Доволі часто чохли-книги мають тверду пластикову онову, а ззовні обтягнуті шкірою – екологічною або ж натуральною. Багато моделей оснащені кишенями та відділеннями під картки, гроші, фотографії – це дає можливість користуватися протектором як гаманцем.

 

Однак, двома форм-факторами різноманіття не обмежується. Чохли для телефонів відрізняються ступенем міцності, функціоналом та, зрештою, дизайном. Розглянемо деякі цікаві варіанти захисних кейсів.

Силіконові накладки

Тренд на цей різновид захисту створила компанія Apple, запустивши у продаж свої Siliconе Case. Яскраві однокольорові панелі прийшлися до вподоби багатьом користувачам, тому й до сьогодні на айфонах нерідко можна побачити модну силіконову накладку.

Протиударні

Цій категорії належать протектори з посиленим рівнем захисту. Дуже часто протиударні кейс створюють на основі компіляції двох матеріалів: ТПУ та ПК. Перший амортизує удари, нейтралізуючи струс. Другий багаторазово укріплює корпус. Обидва матеріали мають високу зносостійкість.

З підставкою

Такі чохли створені з акцентом на зручність, адже дозволяють фіксувати пристрій в комфортному положенні. Як правило, вбудована підставка є ергономічним елементом, що ховається в корпусі кейсу. В деяких моделях вона виконує подвійну функцію – може трансформуватися з кришки або перетворитися на кільце-тримач.

На екран

Хоча айфони 12-ї та молодших серій можуть похизуватися ультраміцними екранами Ceramic Shield, навіть їм не завадить хороший додатковий захист. Адже дисплей – найконтактніша частина смартфону. Сотні разів на день ми торкаємося сенсорної панелі пальцями, до того ж екран може контактувати з різними предметами в кишені або ж страждати через випадкові падіння гаджета. Все це може спричинити швидке забруднення, утворення подряпин та навіть тріщин.

Захист дисплею: найцікавіші рішення

У будь-якому каталозі захисних аксесуарів протектори екрану поділені на дві великі категорії:

  • Плівка. Її головне призначення – захищати дисплей від легких пошкоджень, а також забруднень. Під плівкою сенсорна панель не піддається дряпанню, на неї не осідає пил та лишаються сліди.
  • Скло. Забезпечує багаторівневу протекцію. Скло виконує ті ж функції, що й плівка, та додатково захищає дисплей від виникнення серйозних дефектів – тріщин, сколів.

 

Окрім класичних, бувають скло та плівки з цікавими особливостями. Додаткові характеристики розширюють функціональність аксесуара та урізноманітнюють користувацький досвід.

Антишпигун

Такі протектори мають незвичайне тоноване покриття. Воно затемнює екран, коли на нього дивляться збоку. Тож люди, які стоять поряд із користувачем не будуть знати, яку інформацію відображає дисплей.

Матові

Перевага матового покриття плівок та стекол в тому, що воно продукує менше відблисків. З таким екраном набагато зручніше працювати при яскравому освітленні. Утім, в матових моделей є маленький мінус – вони не так яскраво передають кольори, як глянцеві аналоги.

З ефектом паперу

Ця особливість стосується переважно плівок. Текстурований під папір аксесуар дарує приємні відчуття при торканні екрану пальцем, а також робить зручнішим малювання за допомогою стилусу.

 

Який різновид плівки, скла та чохла ви б не вподобали, завжди в першу чергу орієнтуйтеся на якість продукції, а не дешеву ціну. Адже підозріло низька вартість може свідчити про неефективність протектора.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть